"sajátkezű madzsong-hoz ajánlott szettek"
Az ábrára kattintva, indul az adott kép nagybani megjelenítése.
(Katt rá a jobb gombbal, "másolás", majd illeszd be egy word.doc-ba, állíts méretet és nyomtathatod...)

......

......

Ilyeneket találsz még rengeteget itt: members.fortunecity.com

A 8 db keretes lapocskán kívül, mindegyik lapocskából 4-4 példány van, tehát négyszer kell pl. egy-egy öntapadós lapra kinyomtatni. Szétvágás után, velük megegyező méretű karton(*)-lapokra felragaszthatók.

(*) Kézenfekvő, hogy előbb el kell döntenünk, mire is lesznek felragasztva, hiszen ettől is függ, milyen méretűre állítsuk be a nyomtatandó lapra beillesztett képet. Akár iskolai számolókorongok is megteszik, de ehhez ajánlott, a kinyomtatás előtt, négyzetes formára torzítani.
Kartonlapra ragasztás előtt nem is kell szétvágni, hiszen megy ez majd a kartonnal együtt is. (Esetleg, kereshetünk a környezetünkben valahol olyan nyomtatót is, ami kartonra, netán plastikra/fára is képes nyomtatni...)

A várható igénybevételi károsodásokat csökkenti, ha a felragasztott lapocskákat szintelen lakkal lefújjuk, vagy (én inkább ez utóbbit szoktam az ilyen módszerral készített rekviziteknél) széles cellux-al laponként "átcsomagoljuk/körbetekerjük".

(A mutatottak közül, a "virágos" előnye, hogy az európaiak számára is érthető a lapocskák számozása.)

A négyszemélyes játék "nagylacisra" egyszerűsített szabályát itt találod:

html-es formában, vagy nyomtatható formában

(A Hálón böngészve, nekem egy honkongi hivatkozásokat tartalmazó francia oldal tűnt még lényegre törő szabály-összefoglalónak: lásd csak, ha tudsz franciául.)