2011.09.01.- 2017.08.20.Köszöntelek a JÁTÉKTAN-"dzsungelban", egyszersmind javaslom, maradjunk a tegeződésnél!
Aranytűk a szénakazalban? Lehet benne valami, mert sokan kértétek tegyem fel újra...
Hetedik éve "döglődik", a 10 éve elavult, kézi html-technikával szerkesztett oldal, egyre több a hiba, de már nem tudnám vállalni, hogy javítsam a 22 éve gyűjtötteket és sajnálnám is, a nekem nosztalgikus fülszövegeimet, külső-belső céltveszített linkjeimet kiszedegetni.
Ha játszani jöttél: >>>innen indulj.           A törzsjátékosok kedvencei: >>>itt érhetők el.
A Játéktan jegyzet(333 MB) >>>innen,   a keresettebb anyagok(77 MB) >>>innen tölthetők le.Régóta terveztem, hogy a Táblajátékosra összegyűlt anyagból összeszerkesszek és az időközben szerzett tapasztalataimmal kiegészítsek egy játékismeretre fókuszáló hiánypótló válogatást.
Máig nincs olyan ismert elmélet, tanrendbe állítható, teljességre törekvő, a teljes játékspektrumból reprezentatív eszenciát nyújtó anyag, amely egyetemi szinten, tematikailag is rendszerezve, nemcsak továbbadható a pedagógushallgatóknak, de ennek a varázslatos eszköztárnak a használatára, a HOGYAN-ra is megpróbál mintákat adni.
1997-ben, a Magiszter Magazinban az iskolai testnevelés analógiájára javasoltam a logikai és táblás játékokkal dolgozó, interdiszciplináris >>>ELMETORNA tantárgy bevezetést.
A szóösszetétel már terjed a tehetséggondozásban, a tantárgyat tanítók képzésében pedig:
miért ne jelenhetne meg a >>>JÁTÉKTAN is, mint egy hiánypótló új szak...Búcsúzóul a Barátaimnak: Belekezdtem és folytatom is, a "Játéktan jegyzet" átszerkesztését:
I. "Játékismeret", II. "Kurzus", III. "Gondolatébresztő gyakorlatok" bontásban.
Egyelőre magamnak, örököseimnek. Ha elkészül, majd jelentkezem.

addig is/előtte/helyette/mellette irány a >>> "Táblajáték és nevelés" fb-csoport


  írd be mit keresel: