2011.09.01.- 2017.08.20.

az oldalt töröltem, de a törzsjátékosok kedvencei >>> itt elérhetők.


az oldalt töröltem, de a Játéktan jegyzet >>> innen (333 MB) letölthető.


a Jegyzet melletti keresettebb anyagok >>> csomagban (77 MB) letölthetők.


azután/előtte/helyette/mellette irány a >>> "Táblajáték és nevelés" fb-csoport


de ki ne hagyd Misi barátom: >>>Táblajátékos sikermaximalizáló programját


Nem vagyok vallásos, az én tízparancsolatom az esélyegyenlőség és a fair play. Táblajátékokon nevelkedve: betartom a szabályokat, de tudom/hirdetem, hogy megváltoztathatók, közös egyetértésben, konszenzusban javíthatók...
Türelmem, megértésem a kb. 2-13 évesekhez korlátlan: "Gyerekbe nem harapok, de ettem már anyukat, apukat, nagyikat, tantónéniket..."
A felnőttek ostobaságát mindig nehezen viseltem, de van empátiám és megértem az okokat... Az egyre világosabban felismert népbutító, gyűlöletre uszító, a leszakadó milliókat otthagyó hatalmi célok részemről elfogadhatatlanok... >>> Beletörődtem ??? Nem! Képtelen vagyok rá.
Marad a rezsim, én meg ["szellemi terroristát játszva(?)", vagy "szimbolikus kivándorlóként(?)"] letöröltem a Játéktant.
Marad a Klebelsberg Központ, az etikai kódex, meg a portfóliók, meg az életpálya modell, ..., énekeljetek, tornázzatok minden nap...!
Mert hát mi más is kellene még a magyar gyereknek? Még egy kis hittan-erkölcstan... és ezzel lesznek egészséges, munkabíró, a gondolkodást elutasító, irányítható/manipulálható, engedelmes birkák, közmunkás rabszolgák. (...Kivéve persze a kiváltságosakat...)


Búcsúzóul a Barátaimnak: Belekezdtem és folytatom is, a "Játéktan jegyzet" átszerkesztését:
I. "Játékismeret", II. "Kurzus", III. "Gondolatébresztő gyakorlatok" bontásban.
Egyelőre magamnak, örököseimnek. Ha elkészül, majd jelentkezem. Nagylaci 2017.08.20.