kép: 800x600 , 1024x768

Chasm (csőszerelő kaland)

(2003. 08. 18.) A képre kattintva
kb.: 1.5 MB-os játék indul.
Rengeteg meló van az elkészítésében, az alapötlet is érdekes, a kivitele is kellemes, érdemes lenne megfejteni, mit és hogyan kellene vele csinálni...
(Ámbár, én, sajnálattal feladtam.)

Tud segíteni valaki? Nekem nem sikerült és úgy gondolom, hogy nemcsak az angolértés hiánya miatt... Ha küldesz egy leírást a "hogyanról", ígérem: felteszem...

(2003. 08. 22.) Marton Zoltán: "Nekem épp az előbb sikerült megfejteni. Részletesen elég nehéz lenne leírni, és nem tudom szükség van-e rá. (Ha igen, akkor visszajelzésre megcsinálom és elküldöm.)
Szerintem, a játék értelme pont abban rejlik hogy megtaláljuk a megoldást. Feltehetően, mindenki egérrel próbálkozik, de így nem vehető mindig észre minden lehetőség, pl.: amerre menni lehet, amit csinálni lehet. Nekem elég könnyen ment miután rájöttem, hogy a tab nyomkodásával az adott helyzetben minden lehetőséget megmutat, és a space-el kiválasztva haladhatok tovább. A játék hosszú, türelmet igényel, és használni kell a kobakot is. Hát elsőre ennyit. Remélem ez is segítség."

Köszi Zoli! Ha nekem elég ennyi segítség, akkor ez, a jobbaknak már tán sok is... A játék lényege valóban a felfedezés sikerélménye és tényleg kell hozzá kobak is, no meg: sok-sok türelem is. (Nagylaci)


( 2005.08.29. ) Aki mindenképp meg akarja oldani, de nem megy segítség nélkül...

Kisebb ablakban nyissa a játékot: 590x430 , vagy 750x540 és azután
indítsa még el ezt a (Hortobágyi Gyulától kapott) részletes segítséget: >>>>>>>> HELP
(Méretezze át és rendezze el a képernyőjét úgy, hogy a játék mellett rollnizható legyen...:)