Egyszer minden játékos emberkének, különösen játékfejlesztőknek, be kell néznie erre az oldalra. Egyetlen ötlet "csupán" (az alapja tán *** Rubik Ernő: "PlayGrund"-ja) professzionális kivitelben..., a felhasználók aktív részvételével...

*** Most, hogy kerestem, eltűnt a Hálóról az egykori FREE demója.
Ha nem ismernéd és letöltenéd, felteszem a Táblajátékosra: rubik.zip (9000 kB!)

WhizzBall
Sajna, csak Hálón és sok a szemét a feladványokban...

Katt a képre, majd "ClicktoEnter", aztán irj be egy nicknevet "SignUp" és "PlayOn"...
A "ClicktoPlay" menüben tízezernyi feladvány közül választhatsz, amit előzőleg dátumra, szerzőre, stb. sorbarendezhetsz...

Mindegyik feladvány lényege: az alsó elemkészletet úgy kell a táblára helyezni, hogy a sárga csőbigyóba bedobott golyó, végighaladva azokon, végül: a cél-ba találjon.
Az egyes elemek képei találóak/érthetők: magyarázatot tán az "UFO" igényel, aminek áthelyező szerepe van: egyik kijelölt mezőről egy másik kijelöltre. A "catapultos" elemen állítható, hogy hány mezőt dobjon át... Javasolt, néhány képet a Help-funkcióval "megfejtetni" (bár kicsit macerás, mert csak egyenként hívja be a megoldás elemeit).

A legérdekesebb azonban, ha (a "BuildPuzzle" menüben) magunk készítünk feladványokat, amiket aztán egyszerűen felvihetünk az oldal adatbázisába is. Ez utóbbihoz javaslom: aki úgy érzi, hogy érdekes feladványt sikerült alkotnia, az a feladvány nevét HU-val kezdődően adja meg és úgy vigye fel. Ekkor: az ABC-rendezésből lehívhatók majd a magyarok készítette feladványok. (Meglehetősen sok a szemét a feladványok között, magam is feltettem egyet "Nagylaci" név alatt.)



Ebben a típusban, (eddig?) ez az égő-terelgető/színezgető a legjobb:>>>